Den ultimate guiden til Mosbys apotekstekniker e-bok: prinsipper og praksis

Den ultimate guiden til Mosbys apotekstekniker e-bok: prinsipper og praksis

InnholdsfortegnelseFå denne rapporten om bestilling av resepter – Allina Health PharmacyHvordan kjøpe reseptbelagte medisiner og annet … – Apoteket for dummies

Bilde har du noen gang før blitt tiltrukket av å kjøpe medisinene dine fra en nettbutikk eller et ekstra nettsted? Du kan ivareta deg selv og også familien din ved å være forsiktig når du skaffer deg medisin på nettet. Noen medisiner på nettbutikker kjører legitimt og tilbyr også fordeler, personlig personvern, kostnadslige økonomiske besparelser samt sikkerhetstiltak for å kjøpe medisiner. Ikke alle nettsteder er nøyaktig det samme.

Mat og også varsel om medikamenthåndtering om at det er flere usikre online medikamentbutikker som erklærer å tilby reseptbelagte medisiner til dypt nedsatte priser, vanligvis uten å be om reseptbelagte reseptbelagte. Disse internettbaserte apotekene tilbyr ofte ikke-godkjente, imitasjon eller på annen måte skadelige medisiner utenfor sikkerhetstiltakene etterfulgt av kvalifiserte medikamentbutikker. Tallrike utrygge online apotek bruker falske “butikkfronter” for å simulere kvalifiserte apotek eller for å få deg til å tro at medisinene deres kommer fra nasjoner med høye sikkerhets- og sikkerhetskriterier.

På samme måte kan disse stoffene være falske, utløpt eller på annen måte risikabelt for deg så vel som husholdningen din. Nøyaktig hvordan kan du informere om en online medisinbutikk kjører lovlig? FDA’s Be, Safe, RX Web -siden har kilder så vel som enheter som hjelper deg å ta sikrere og også mye mer utdannede beslutninger når du kjøper reseptbelagte medisiner på nettet.

Er ikke sertifisert i USA og også av ditt State Board of Drug Store. Ikke ha en kvalifisert farmasøyt på personell for å svare på henvendelsene dine. Send medisin som ser annerledes ut enn det du får på det vanlige apoteket ditt, eller dukker opp i produktemballasje som er skadet, skadet, på et internasjonalt språk, har ingen utløpsdato, eller er kjørt ut.

Belaste deg for produkter du aldri har fått eller oppnådd. Ikke gi klare sammensatte verdipapirer av din individuelle og økonomiske info. Gi informasjonen din til forskjellige andre nettsteder. Disse medikamentbutikkene tilbyr ofte medisiner som kan være farlige fordi de kan: ha overdreven eller utilstrekkelig med den energiske ingrediensen du trenger for å behandle sykdommen din eller problemet sjekk her.

Å få her er hva som kan gå galt når du handler i Mexico og … Å jobbe

Består av feil aktive ingredienser eller forskjellige andre farlige materialer. Den energiske komponenten i et akseptert medisinprodukt er det som gjør medisinen pålitelig for helseproblemet eller tilstanden det er planlagt å håndtere. Hvis et medisin har uidentifiserte energiske komponenter, kan det ikke ha den tiltenkte innvirkningen, kan ha en uventet kommunikasjon med forskjellige andre medisiner du tar, kan skape skadelige bivirkninger, eller kan forårsake forskjellige andre betydelig sykdommer, for eksempel større allergier.

Det er midler du kan gjenkjenne en risikofri online medisinbutikk. Disse medikamentbutikkene: Krev alltid lege resept. Tilby en fysisk adresse så vel som telefonnummer i USA har en lisensiert farmasøyt på personell for å adressere dine henvendelser. Er lisensiert med et statlig styre i narkotikabutikk. En ekstra måte å hjelpe deg med å sikre at du bruker en sikker og også lovlig online medikamentbutikk er å inspisere apotekets tillatelse i statens Board of Pharmacy -lisensdatabase ved å bruke plasseringsenheten på FDAs Be, Safe, RX -nettstedet.

“Du kan ha en medisinsk fagpersonell med helsevesen. Hvis du trenger ny medisin eller påfyll av en tilbakevendende medisin faktisk har endt opp, må du ha et digitalt å se for at de skal utvikle eller gjenopprette reseptene dine, legger han til.

Det er ganske enkelt et pålitelig middel til å ta vare på en påfyll, “inkluderer Parker. I dag er det også en rekke elektroniske medisiner og plattformer som bruker mer av en direkte-til-forbrukerteknikk, bestående av ham, hennes, Lemonaid, samt geni, RX. I hovedsak er disse systemene skreddersydd mot spesifikke forbrukere som søker å spare penger på medisiner for kroniske tilstander, eller for et medikament som er livsdrevet som for impotens, hårtap eller prevensjon, sier Parker.

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *